TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

De la Președinte pînă la boxer. Topul interviurilor din 2019

De la Președinte pînă la boxer. Topul interviurilor din 2019

Pe parcursul întregului an i-am făcut cunoscuți pe cititorii noștri cu părerile celor mai populare și interesante personalități care au devenit celebre în cel mai larg spectru al activității. Este vorba despre politicieni, businessmeni, artiști, regizori, pictori, muzicieni, sportivi, psihologi, activiști civici și multe alte personalități.

Chestiunile ce țin de învățămînt și educație fac parte din top-10 cele mai solicitate subiecte. Drept dovadă servește un interviu cu autorul operelor despre practicile spirituale, conducătorul Internet-ediții http://ecology.md/ Valeriu CatrucFără Dumnezeu nu există rai sau ultima lecție a marelui învățător” dedicat moștenirii vestitului pedagog rus, fondator al școlii experimentale Mihail Șcetinin. El s-a plasat pe locul zece.


Acesta este urmat de un interviu cu antrenorul principal al Federației de box din Moldova Igor UntilăNoi trebuie să-i oferim fiecăruia posibilitatea să devină vedetă a boxului moldovenesc

Viața principalului oraș din țară și alegerile primarului de asemenea au ajuns în topul celor mai actuale subiecte. Pe locul opt se află interviul cu consilierul municipal Vasile ChirtocaNoi niciodată nu am votat pentru interese egoiste”, în care el totalizează rezultatele activității Consiliului Municipal Chișinău. Un alt interviu al acestuia „Chișinăul de mîine va fi un oraș din care nu vei dori să pleci” despre perspectivele dezvoltării orașului s-a plasat pe locul șase în rating.

Iar interviul cu actualul Primar al municipiului Chișinău (pe atunci – candidat la funcția de edil) Ion CebanÎn capitală sînt bani, contează cum îi gestionăm” s-a poziționat pe locul cinci.

Nu au rămas indiferenți cititorii site-ului nostru nici față de dezvoltarea artei autohtone. Interviului cu vestitul compozitor moldovean Constantin RusnacMuzica tare ne împiedică să auzim muzica” i-a revenit locul șapte.

Pe locul patru se află discuția cu vestita jurnalistă TV și persoană publică Elena Levițkaia-Pahomova: „Trebuie să combatem minciuna apărută în jurul Marelui Război pentru Apărarea Patriei”. Iar acum – cei trei cîștigători.

Un interes deosebit îl manifestă cititorii față de celebritățile din domeniul culturii. Drept dovadă servește interviul cu Valeriu Gaina: „Cum să devii cel mai bun chitarist din țară? Pur și simplu antrenează-te de dimineață pînă seara” care s-a situat pe locul trei.

Distribuirea ulterioară a interviurilor lideri confirmă concluzia că cel mai mult cititorii sînt interesați de sănătate și politica. Astfel, „argintul” i-a revenit interviului cu psihologul Ludmila Siomina-GuțuAjutorii în lupta cu stresul”.

Iar „aurul” în topul celor mai populare l-a obținut interviul cu Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon: „Cetățenii așteaptă ca politicienii să se ocupe de problemele lor și mai puțin de polemici și lupte politice”.

Și concluzia făcută de șeful statului confirmă ratingul preferințelor cititorilor: mai puțină luptă politică, mai multă muncă concretă și întîlniri cu personalități strălucite și interesante!

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load