COVID-19 în MOLDOVA

De ce bunele intenții ne conduc spre iad

De ce bunele intenții ne conduc spre iad

„Drumul spre iad e pavat cu bune intenţii” este o expresie foarte profundă. Dar această frază este un oximoron, ea se contrazice pe sine însuși.

Opinia a fost exprimată de celebrul regizor, scenarist, producător rus, demnitarul public și politic Andrei Koncealovski, președinte al Academiei de film Nika, răspunzînd pe pagina sa de pe o rețea de socializare la întrebarea, de ce bunele intenții ne conduc spre iad, adresată de un utilizator, relatează Noi.md.

„Cert este că o persoană care uneori acționează foarte greșit și își dă seama că face greșeală, se convinge pe sine și găsește o altă explicație pentru acțiunea sa. Bună intenție a acțiunii sale. Aceasta este în primul rînd. Al doilea moment este ceea ce o persoană consideră o faptă bună, uneori este cea mai adîncă înșelăciune și trebuie să înveți. Dar, în general, drumul spre iad este foarte larg, drumul la vale este foarte larg. Este ușor să mergi sau să te plimbi pe el cu bicicleta. Iar drumul în cer sau în rai este îngust și stîncos. Prin urmare, nu atît de mulți oameni merg acolo. Este mult mai ușor să cobori în jos, la vale”, a subliniat Andrei Koncealovski.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load