De Bobotează, 70 tone de apă vor fi livrate bisericilor

De Bobotează, 70 tone de apă vor fi livrate bisericilor

De Bobotează, angajații S.A. „Apă-Canal Chișinău”, conform unui grafic stabilit, vor livra gratuit în total 70 de tone apă potabilă la mai multe biserici din Chișinău.


Furnizorul de apă va livra pe parcursul a doua zile, pe 18 și 19 ianuarie, 18 tone de apă Mănăstirii Sfîntul Teodor Tiron, cunoscută drept și Mănăstirea Ciuflea. Apa livrată va fi depozitată într-un rezervor special amenajat, fiind ulterior sfințită și împărțită enoriașilor.


Alte 12 tone de apă vor fi livrate Bisericii „Tuturor Sfinților”, de pe strada Dimo 2, între orele 8.30 și 16.00. La Biserica „Sfînta Teodora de la Sihla”, de pe strada Pușkin 20, vor fi aduse două autocisterne de apă a cîte 10 tone între orele 8.30 și 16.00. 20 de tone apă vor fi livrate de S.A. „Apă-Canal Chișinău”, și Bisericii Tuturor Sfinților Români, din sectorul Botanica al capitalei, între orele 9.00 și 14.00.


Autocisternele cu apă vor fi amplasate în curțile bisericilor, iar după sfințire fiecare credincios va putea să ia cantitatea necesară de agheasmă. Dacă e păstrată bine închisă, Agheasma Mare rămîne curată și proaspătă timp de mai mulți ani. Este una dintre marele minuni care se săvîrșesc an de an sub ochii credincioșilor.


  


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load