TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dansatorii moldoveni au ocupat locul 3 în clasamentul de medalii la Campionatul din Germania!

Dansatorii moldoveni au ocupat locul 3 în clasamentul de medalii la Campionatul din Germania!

Dansatorii moldoveni au ocupat locul al treilea în clasamentul de medalii la Openul German (GOC 2019), care a avut loc la Stuttgart în perioada 13 - 17 august. Astfel, s-au învrednicit de 5 medalii de aur, 4 - „argint” și 2 „bronz”, transmite Noi.md.

Potrivit Federației Dansului Sportiv din Moldova, o prestaţie excelentă a avut-o perechea Vladislav Untu - Polina Barîşnikova, cîștigînd trei medalii de aur, fiind primii în trei tipuri: Open Youth Latin (164 perechi), Youth 10-Dance (69 perechi) și Open Youth Standard (137 perechi).


Perechea Gabriele Goffredo și Anna Matus au cîștigat aurul în Super Marele Premiu Latin din cei 36 de participanți, iar perechea Dumitru Sardar și Felicia Lungu au obținut primul loc la Adult A Latin, între 140 de perechi.

Argintul a fost cîștigat de Daniil Porcesco-Gozun și Elena Davitaya la Open Under 21 Latin, între 107 perechi, Nicolae Darin și Natalia Seredina în Pro Super Grand Prix Standart, printre 60 de perechi, Cristian Ghibu și Sofia Guştiuc, în Juveniles I Standart, între 16 perechi. Moldova a obţinut încă un „argint” în competiția pe echipe World Team Cup Youth.

Două „bronzuri” pentru Moldova au fost cîștigate și de perechea Sebastian Cojocari și Daria Taran la Juveniles I Latin între 21 de perechi și la Juveniles I 6 Dance printre 19 perechi.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load