COVID-19 în MOLDOVA

Cuvinte de aur despre ceea ce lipsește astăzi (VIDEO)

Cuvinte de aur despre ceea ce lipsește astăzi (VIDEO)

Astăzi, ne lipsesc multe lucruri din ceea ce a fost înainte. Iar din perioada sovietică, din trecut, puteam lua multe lucruri, pentru că cine scuipă în trecut, va fi executat de viitor.

Aceste cuvinte ale vestitului scriitor rus și satiric Mihail Zadornov și le amintesc astăzi mulți internauți, transmite Noi.md.

"Iată cel mai drag lucru pentru mine este faptul că în perioada sovietică și în tinerețea noastră, noi nu ne uitam cine și ce are mai mult. Eram prieteni atunci cînd ne era interesant și iubeam atunci când ne îndrăgosteam, pentru poezii, nu pentru un restaurant scump. Și toate acestea au dispărut! Cuvintele de onoare, demnitatea sînt considerate astăzi depășite, învechite.


Noi nu aveam pornografie, nu aveam cazinou, nu aveam droguri, nu aveam SIDA. Totul a venit din Vest, totul a venit de acolo la noi.

Cred că unele minți ar fi putut sorta ce să luăm din perioada sovietică, din trecut. Cine scuipă în trecut, va fi executat de viitor", a subliniat Mihail Zadornov într-un interviu acordat canalului "Красная Линия" în 2016.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load