COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

”Cupa Președintelui” și-a desemnat cîștigătorii

”Cupa Președintelui” și-a desemnat cîștigătorii

S-a încheiat Turneul internațional de polo pe apă ”Cupa Președintelui”, aflat la cea de-a III-a ediție, desfășurat sub egida Președintelui Republicii Moldova Dodon Igor, scrie Noi.md cu referire la o postare a consilierului prezidențial Corneliu Popovici.

”Pentru prima dată echipa Republicii Moldova a cîștigat ”Cupa Președintelui”. Cu acest frumos prilej, am adresat felicitări tinerilor sportivi și antrenorilor acestora, cu urări de mult curaj, dedicație și noi victorii! Evenimentul are loc, tradițional, la Şcoala Sportivă Specializată nr.4 de polo pe apă „Gheorghe Osipov” din Chișinău. La competiția din acest an au participat selecționatele a cinci țări: Belarus, Bulgaria, Federația Rusă, Ucraina și Republica Moldova”, scrie Popovici

Turneul se înscrie în programul lansat de Președintele Republicii Moldova Igor Dodon pentru promovarea unui mod sănătos de viață și renașterea disciplinei polo pe apă, în care Moldova a avut succese remarcabile, delegînd sportivi de performanță la Campionatele internaționale și Jocurile Olimpice. Acest turneu a devenit o tradiție frumoasă pentru sportul din Moldova.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load