COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cunoscutul actor Vladimir Ciobanu a fost diagnosticat cu leucemie

Cunoscutul actor Vladimir Ciobanu a fost diagnosticat cu leucemie

Cunoscutul actor Vladimir Ciobanu, cel care l-a interpretat pe Mihai Eminescu în filmul „Luceafărul”, ar fi fost diagnosticat cu leucemie, iar în aceste clipe se află în stare gravă la Institutul Regional de Oncologie Iași. Potrivit prietenilor și rudelor, acesta ar avea nevoie de sînge pentru transfuzii.

„Actorul Vladimir( Vlad) Ciobanu, interpretul lui Eminescu în filmul lui Loteanu, este internat la Iași cu leucemie și are nevoie de sânge pentru transfuzii, transmite agora.md.

Este internat cu leucemie acută la Institutul Regional de Oncologie Iași (IRO), secția Hematologie. Va face chimioterapie și va avea nevoie de - masă eritrocitară și (mai ales) trombocite, săptămâna viitoare, începând de luni, 13 iulie.


Donatorul e necesar să nu fi fost bolnav de hepatită și să stea bine cu tensiunea arterială. Se donează sânge la Centrul Regional de Transfuzie Iași, str. Nicolae Bălcescu 21 (în zona spitalului Sfântul Spiridon). Program de donare luni-vineri, între 7.00 - 13.00.

Donatorul trebuie să aibă la el buletinul de identitate și să spună că donează sânge (eritrocite sau trombocite) pentru pacientul Vladimir Ciobanu, internat… (vezi începutul mesajului). Apoi să meargă cu bonul (dovada că a donat) la IRO (str. General Henri Berthelot 2-4) și să lase bonul portarului de la intrare, cu mențiunea: pentru pacientul Vladimir Ciobanu, internat la Hematologie, doctor dna Gabriela Dorohoi”, a scris Igor Cereteu pe pagina de facebook.

Precizăm că actorul Vladimir Ciobanu l-a interpretat pe poetul Mihai Eminescu în filmul „Luceafărul” în regia lui Emil Loteanu.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load