COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum vă puteţi înscrie copilul la taberele de odihnă

Cum vă puteţi înscrie copilul la taberele de odihnă

Vara este în toi, moment în care copiii se bucură de mult aşteptata vacanţă. Unul dintre locurile unde aceşia ar putea să-şi petreacă timpul frumos şi cu folos este tabăra de odihnă.

Astfel, părinţii care doresc să-şi înregistreze copilul la una din taberele de odihnă din municipiul Chişinău, trebuie să depună o solicitare în scris la instituția de învățămînt în care acesta îşi face studiile.

După ce are loc validarea cererii, responsabilul din instituție înregistrează solicitarea în aplicația electronică „Tabere – 2019”, iar biletele pentru taberele de odihnă se distribuie în şcolile în care elevii își fac studiile.

„Primele tabere care și-au deschis larg ușile pentru elevii din municipiu au fost cele 20 de tabere cu sejur de zi, care activează în baza instituțiilor de învățămînt din municipiu. La moment în aceste tabere se odihnesc circa 1670 de elevi”, informează Direcţia generală educaţie, tineret şi sport din mun. Chişinău, potrivit tv8.md.


De asemenea, în municipiu au fost deschise oficial trei tabere constante. De pe data de 3 iunie curent în tabăra „Cireșarii” se odihnesc în jur de 180 de elevi. De pe data de 5 iunie curent, tabăra „Alunelul” şi-a deschis uşile pentru aproximativ 170 de elevi, iar tabăra „Poienița veselă” - pentru circa 500 de elevi.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load