Cum va arăta noul chipiu purtat de polițiștii din Moldova (FOTO)

Cum va arăta noul chipiu purtat de polițiștii din Moldova (FOTO)

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, a anunțat pe pagina sa de Facebook rezultatul votului pentru designul chipiului pe care îl vor purta polițiștii din Moldova.


Astfel, modelul numărul cinci a cîștigat votul cu peste trei mii de voturi.


Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, a scris că la vot au participat peste 10 mii de persoane și le-a mulțumit acestora pentru votul exprimat. „Vă mulțumesc celor peste 10 000 de persoane care ați vota. Munca noastră realizată de comun cu designerul Daniel Racovizza pentru a confecționa cel mai perfect chipiu polițienesc din lume, să fie cel mai comod, cel mai practic și frumos chipiu, pe care urmează să-l poarte colegii mei din Poliția Republicii Moldova a fost apreciată la un nivel înalt de colegii mei polițiști, veterani ai poliției, de către cetățeni din țară și de peste hotare”, scrie în postare.


Din toate cele cinci modele de chipiuri propuse, cel mai apreciat a fost cel cu nr. 5 cu 3.225 de voturi, dar și chipiul nr. 4 cu 2.910 număr de voturi, fiind foarte aproape ca și număr de voturi de cîștigător.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load