COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum trăiesc artiștii în perioada pandemiei (VIDEO)

Cum trăiesc artiștii în perioada pandemiei (VIDEO)

Artiștii din Moldova, în perioada pandemiei trăiesc cu gîndul la faptul că va fi cîndva bine.

Despre aceasta într-un interviu pentru portal Noi.md a declarat artistul poporului Republicii Moldova, naistul și compozitorul Constantin Moscovici.


El a menționat că mulți dintre artiști au acum o situație cu adevărat critică, deoarece cîștigurile lor principale erau concertele sau participarea la unele evenimente.

"Acum totul este interzis, ceea ce bate foarte mult, mai ales în cei care au familii, copii. Vă puteți imagina... La grădiniță, copilul nu pote fi trimis, trebuie să fii mereu în casă, apartament. Și este foarte greu. Sperăm să ieșim cît mai curînd din această criză, respectînd toate condițiile maxime de auto-izolare și ascultînd sfatul medicilor", a menționat Constantin Moscovici.

El a amintit că pe 30 august la Chișinău urma să aibă loc un concert mare, ca o continuare a unui proiect social foarte bun "Hit-urile anilor 80-90".

"Cu atît mai mult vreau să-mi amintesc de evoluția minunată de anul trecut a artiștilor noștri la proiectul "Hit-urile anilor 70-80", care a avut o mare rezonanță. A avut loc înregistrarea unui disc cu melodii foarte cunoscute care au răsunat în acei ani, și datorită străduinței tuturor celor care au fost implicați, a fost dată o nouă viață acestui proiect", a declarat artistul poporului Republicii Moldova.

Potrivit lui, acum situația este de așa natură încît este puțin probabil ca concertul să se desfășoare în termenii stabiliți anterior

"Îl vom amîna. Dacă nu reușim să-l organizăm în toamnă, atunci vom conta deja pe anul viitor", a spus Constantin Moscovici.

El le-a urat cetățenilor țării, în primul rînd, sănătate.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load