COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum spaniolii, fiind în carantină, cîntă o piesă a lui Țoi (VIDEO)

Cum spaniolii, fiind în carantină, cîntă o piesă a lui Țoi (VIDEO)

Pe rețea cîștigă o mare popularitate un video, în care spaniolii fiind în carantină interpretează piesa lui Victor Țoi "Когда твоя девушка больна".

El a fost plasat pe canalul său de YouTube de către vloggerița spaniolă Nuria Mar, care trăiește în Barcelona, dar care studiază limba rusă.
Pentru videoclip, Nuria a ales un cîntec despre o fată bolnavă care suferă de singurătatea iubitului.


În video apar membrii familiei, prietenii și vecinii lui Nuria Mar, care din apartamentele lor și de la balcoane cîntă cuvintele rusești ale cîntecului, ilustrînd sensul versurilor. Pentru clip au fost folosite rechizite de acasă.


Filmul începe cu cuvintele: "E ziua 36 de carantină și spaniolii au început să cînte în limba rusă..." și se termină cu imagini amuzante despre modul în care spaniolii au învățat cuvintele rusești necunoscute, au repetat și s-au filmat în videoclip.

Acest videoclip a adunat deja aproape 300 de mii de vizualizări.

Potrivit Nuriei, ea și cei dragi au decis să înregistreze melodia în limba rusă, pentru că au avut o mulțime de timp liber și au vrut să se distreze.

"Am decis că, în timpul carantinei, ar fi o idee bună să-mi învăț familia, prietenii și vecinii un cîntec rusesc. Avem mult timp liber! Pentru a cînta și a dansa împreună (chiar și atunci cînd nu sîntem împreună), a încerca să cîntăm în limba rusă, să nu ne gîndim la carantină sau la criză și să ne distrăm în această situație neobișnuită. În cele din urmă, aceasta este versiunea noastră spaniolă a lui Țoi, poate nu cea mai bună! Dar am făcut-o cu respect și din toată inima!"- a remarcat Nuria Mar în descrierea videoclipului.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load