COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum să lucrezi ca profesor de 40 de ani și să ai doar o singură înregistrare în carnetul de muncă

Cum să lucrezi ca profesor de 40 de ani și să ai doar o singură înregistrare în carnetul de muncă

Directoarea liceului teoretic ”Dimitrie Cantemir” din capitală, Tamara Ivanovna Aproțkaia a marcat recent 40 de ani de activitate didactică, și în toți acești 40 de ani ea a lucrat anume în această bine-cunoscută școală, și în carnetul său de muncă e înregistrat doar un singur loc de muncă.

Este de remarcat faptul că timp de 20 de ani Tamara Ivanovna Aproțkaia a lucrat acolo ca învățătoare de clasele primare, iar 20 de ani – profesoară de geografie. Din cei 40 de ani de activitate pedagogică, ea a mai avut în paralel 29 de ani de activitate administrativă: 22 de ani de director adjunct și ultimii 7 ani – de directoare a liceului ”D. Cantemir”.

40 de ani de activitate pedagogică, toate într-un singur loc, într-un singur colectiv de muncă. Iată așa o dragoste pentru școală, care nu se schimbă de 40 de ani. După cum a spus celebrul pedagog Vasile Suhomlinski "Inima o dau copiilor"!"


Liceul Teoretic "Dimitrie Cantemir" este considerat unul dintre cele mai bune nu doar din Chișinău, dar și din republică. Dar renumit el este datorită profesorilor săi și absolvenților. În acest lucru este și meritul Tamarei Ivanovna Aproțkaia - pedagog și conducător, cum se spune în astfel de cazuri, de la Dumnezeu.

Pentru colegi, dar și pentru liceeni și părinții lor, Tamara Ivanovna este un prieten adevărat și de încredere, un pedagog respectat, iubit și talentat, un director exigent, dar corect, al liceului, conducătorul unui colectiv mare de profesioniști.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load