COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum pronunță tinerii din SUA denumirile localităților din Moldova? (VIDEO)

Cum pronunță tinerii din SUA denumirile localităților din Moldova? (VIDEO)

De cîte ori ați avut posibilitatea să interacționați cu un străin? Ați încercat vreodată să-l provocați să pronunțe unele cuvinte în limba de stat?

Ei bine, Paul Cornel Dunas, un tînăr de 22 de ani stabilit în SUA, i-a pus la încercare pe șase tineri de peste Ocean. Aceștia au încercat să pronunțe numele a cîtorva localități din Moldova.

Evident, cele mai problematice momente pentru străini sînt literele „ș”, „ț” sau „ă”. Totuși, tinerii nu s-au dat bătuți și au încercat să pronunțe cît mai bine numele următoarelor localități din Moldova: Chișinău, Bălți, Fundul Galbenei, Taraclia, Chioselia și Șoldănești.


Autorul videoului este Paul Cornel Dunas, un tînăr originar din Cahul, care de mai bine de trei ani este stabilit în Statele Unite ale Americii. Pentru că mulți tineri își doresc să ajungă în SUA, dar și pentru că Moldova nu este atît de cunoscută peste Ocean, Paul Cornel a hotărît să pornească un vlog. Pe această platformă, tînărul și-a propus să arate America din perspectiva unui tînăr și totodată să le facă cunoștință americanilor cu Republica Moldova.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load