TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cum poate fi spart Instagramul în doar 10 minute

Cum poate fi spart Instagramul în doar 10 minute

Rețeaua de socializare conține o vulnerabilitate care permite accesul la contul oricărui utilizator.


Expertul în securitate digitală Luxman Mutjia a descoperit o vulnerabilitate în rețeaua de socializare Instagram, care vă permite să accesați orice cont în doar zece minute. El a descris acest lucru în detaliu în propriul său blog, transmite Korrespondent.


Este vorba de imperfecțiunea sistemului de recuperare a parolei, care trimite o notificare cu un cod digital către telefonul smartphone sau e-mail al utilizatorului, pentru a primi confirmarea că acesta este cel care schimbă parola.


Potrivit expertului, prin trimiterea unui milion de coduri, puteți găsi în cele din urmă combinația potrivită. Singura dificultate este restricţia impusă de rețea în ceea ce privește numărul de cereri posibile.


Mutjia a reușit să ocolească restricția folosind mii de adrese IP pentru a trimite coduri. El a constatat, de asemenea, că hacking-ul în orice cont Instagram ar necesita cinci mii de adrese IP din care ar trebui trimise milioane de cereri.


El a precizat că resursa pentru realizarea unor astfel de hacking-uri poate fi achiziționată pentru o sumă relativ mică de $ 150.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load