Cum asortezi corect ciorapii la îmbrăcămintea pentru bărbați ©

Cum asortezi corect ciorapii la îmbrăcămintea pentru bărbați

Ciorapii tăi, imaginea ta

De nuanțe și dimensiuni diferite, ciorapii sunt un must-have din garderoba fiecărui bărbat. Sunt poate primul lucru care atrag privirile femeilor, și, atenție, dacă nu sunt asortați corect s-ar putea ca prima impresie să nu corespundă așteptărilor tale. Ciorapii corect asortați cu pantalonii preferați, cu orice tip de costume clasice pentru bărbați, dar mai cu seamă potrivindu-se cu pantofii, denotă încredere, stil și eleganță.

Dacă până mai ieri se credea că alegerea ciorapilor este o banalitate, astăzi este primordial să îi combini corect. Te vom ghida în alegerea ciorapilor care ți se potrivesc, indiferent de ocazia cu care îi vei îmbrăca.

1.Ai grijă ce culoare alegi

Dacă ai în garderoba ta ciorapi doar albi și negri, e timpul să schimbi strategia. Nu este greu, trebuie să știi că ciorapii trebuie să se combine cu pantalonii, dar să fie într-o nuanță mai închisă sau mai deschisă decât pantofii. Multitudinea de costume bărbătești din showroom-ul nostru îți va permite să alegi ciorapii din aceeași gamă de culori. Dacă vorbim de o ținută clasică într-o nuanță de albastru, alege ciorapii cu aceeași culoare, dacă ținuta ta e mai îndrăzneață, poți experimenta, dar fără să exagerezi. Cu siguranță, culorile aprinse atrag privirile, dar nu trebuie să arăți ca un curcubeu.

Și, da. Ciorapii albi se poartă doar la ținute sport.

2. Dimensiunile chiar contează

Există 3 reguli de bază aici. Pentru pantalonii lungi alege ciorapi lungi, ei se potrivesc pentru orice tipuri de costume bărbătești și cu orice ocazie.

Pentru outfituri sport, optează pentru ciorapii de dimensiuni mai mici. Astfel de ciorapi se combină perfect și cu o ținută casual, când îmbraci o pereche de pantaloni scurți, gen trei sferturi.

Șosetele de tip tălpici poartă-le cu mocasini sau cu adidași, sunt confortabile și mai puțin vizibile.

3. Materialul – un aspect deloc de neglijat

În primul rând, când alegi ciorapii pentru tine, trebui să știi că nivelul de confort îți va fi asigurat de materialul din care sunt aceștia confecționați. Un lucru extrem de important, la fel ca și culoarea sau lungimea ciorapilor.

Când mergi la cumpărături vei avea trei opțiuni: materiale din bumbac, sintetice sau o combinație a acestora.

Eticheta te va ajuta în acest caz să iei decizia corectă. Bumbacul într-o combinație cu lycra – 2% sunt o alegere perfectă pentru ținuta ta. Lycra conferă aspectul de durabilitate al ciorapilor și elasticitatea de care ai nevoie.

Și combinațiile de bumbac și mătase, bumbac și lână sunt ideale. Acestea vor permite pielii să respire, având și proprietăți antibacteriene și antifungice. Acești ciorapi pot fi purtați în orice sezon, asortați după nuanțe cu piesele de îmbrăcăminte pentru bărbați alese. Vara picioarele tale vor repira, iar iarna îți vor oferi confort și siguranță prin reținerea căldurii.

Când mergi la sport, poți opta pentru pentru materiale sintetice.

De asemenea, nu uita să ai în garderobă atâtea perechi, încât să nu fii nevoit să-i speli în fiecare zi cu mâna.

Ne dorim să te simți bine în pielea ta. Te așteptăm la showroom să alegem perechea de ciorapi care ți se potrivește, ținând cont de culoare, dimensiune și material.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load