COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum arată Arena Chișinău din interior (FOTO)

Cum arată Arena Chișinău din interior (FOTO)

Au apărut primele imagini din interiorul Arenei Chișinău. Imaginile au fost postate azi de către un internaut pe o rețea socială.

Din imagini se vede că complexul nu este încă finisat. A fost instalat doare un teren de joacă, de baschet și cîteva scaune.

Deși complexul urma să fie dată în exploatare de hramul orașului Chișinău, 14 octombrie, autoritățile au promis un nou termen și au dat asigurări că va fi gata pînă la sfîrșitul acestui an, cînd va găzdui diverse evenimente sportive și culturale.


Proiectul complexului Arena Chișinău este prevăzut cu o sală care se va putea adapta la evenimentele care vor avea loc. Astfel, aici vor putea avea loc jocuri de volei, handbal, fotbal de sală, baschet, etc. De asemenea, va avea scaune pliante pentru eventuale evenimente culturale. Complexul va mai fi dotat cu un aquaparc, săli de fitness, un bazin pentru antrenamente și competiții sportive, șapte corturi deschise pentru tenis.

Suma investițiilor constituie 43 de milioane de euro, iar contribuția statului va fi de 100 de milioane de lei, bani care vor fi oferiți la un an de construcție.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load