TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cum ajung unele colete ilegale din Moldova în UE (VIDEO)

Cum ajung unele colete ilegale din Moldova în UE (VIDEO)

Tentativă de transportare ilegală a 15 mii de pachete cu țigări. Produsele de tutungerie urmau să ajungă pe piața neagră din Uniunea Europeană, transmite Noi.md.

Un automobil cu numere de înmatriculare moldovenești staționa neregulamentar în zona de frontieră. La volanul microbuzului se afla un tînăr de 23 de ani. În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au depistat în interiorul autovehiculului patru colete a cîte 500 pachete de țigări.


La scurt timp, în apropierea automobilului, pe malul rîului Prut au fost găsite încă 22 colete cu țigări, două telefoane mobile şi o pereche de încălțăminte din cauciuc pentru pescari, iar pe rîul Prut a fost găsită o barcă gonflabilă în care se aflau alte patru colete cu țigări. În total, numărul coletelor este de 30, cu 15 mii pachete cu țigări de aceiași marcă.

Prin urmare, la fața locului polițiștii de frontieră au întreprins măsuri de investigații speciale. Totodată, au fost observate cinci persoane de gen masculin, care aveau un comportament dubios și se plimbau haotic în apropierea localității Criva. Imediat, bărbaţii au fost reţinuţi.

Aceștia s-au dovedit a fi locuitori ai raionului Briceni, cu vîrstele cuprinse între 18-30 ani. Persoanele au refuzat de a spune careva detalii, însă reieșind din complexitatea cazului, a fost pornită cauza penală.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load