COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum a fost pedepsit șoferul din Hîncești care a mușcat de deget un polițist

Cum a fost pedepsit șoferul din Hîncești care a mușcat de deget un polițist

În contextul ultimului caz de rezonanță în care mai mulți oameni ai legii au fost agresați verbal și fizic de către fiul unuia dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Republica Moldova, revine în atenție un alt caz răsunător de agresiune față de polițiști, ce datează din luna aprilie a anului 2019.

Este vorba despre cazul unui polițist din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare, care a fost mușcat de deget de un șofer în stare avansată de ebrietate și extrem de agresiv, ceea ce i-a provocat leziuni grave.

„Prin Sentința judecătoriei Hîncești, din 03.07.2019, inculpatul a fost condamnat, în baza art. 349 alin.(1)/1, 287 alin. (1) și 264/1 alin. (4) Cod Penal, prin stabilirea unei pedepse sub formă de închisoare în penitenciar de tip semiînchis, pe un termen de 4 ani și două luni. Sentința a fost atacată de inculpat la Curtea de Apel Chișinău, care a admis parțial apelul. Astfel prin decizia Curții, a fost redusă pedeapsa aplicată de Judecătoria Hîncești, cu 152 zile, pentru condițiile de detenție”, a declarat Alina Zbancă.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load