Cum a fost întîmpinat moldoveanul care a supravieţuit în accidentul din Rusia (VIDEO)

Cum a fost întîmpinat moldoveanul care a supravieţuit în accidentul din Rusia (VIDEO)

Ultimul moldovean implicat în tragicul accident din regiunea Kaluga, Federația Rusă a ajuns aseară la Chișinău cu trenul, transmite Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

„Persoana a fost transportată cu trenul Moscova – Chișinău și a ajuns la ora 18.30 minute. Bărbatul care a suportat diverse traumatisme a fost însoțit în drum spre casă de către un angajat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Pe parcursul drumului ofițerul IGSU a monitorizat starea persoanei și a fost gata să acorde ajutorul medical  sinistratului. Bărbatul a fost întîmpinat pe piron de un echipaj SMURD care l-a transportat la Spitalul de Uregență din capitală. La instituția medicală acesta urmează să primească îngrijirile necesare pentru a se putea reface în urma accidentului”, se arată într-un comunicat de presă al IGSU.

Amintim că la 23 ianuarie curent, patru moldoveni au fost implicați într-un accident rutier, dintre care trei s-au stins din viață, iar unul a fost grav rănit, după ce două mașini s-au ciocnit violent în regiunea Kaluga, raionul Meșciovsk, Federația Rusă.

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load