Cu un singur bilet am putea călători și cu troleibuzul, și cu autobuzul

Cu un singur bilet am putea călători și cu troleibuzul, și cu autobuzul

Tichetarea electronică, proiectul care urmează a fi implementat în curînd de municipalitate, vine să soluționeze problema crizei acute de taxatori, dar și să creeze confort chișinăuienilor.


Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, primarul interimar, Ruslan Codreanu, a anunțat că în urma realizării acestei reforme, atît pentru troleibuz, cît și pentru autobuz vor fi bilete unice, fapt care va minimiza costul de călătorie pentru pasageri și va facilita crearea nodurilor de transport public pentru ca oamenii să se deplaseze rapid și comod.


De asemenea, edilul a adăugat că acest lucru va duce la eliminarea riscului de fraudare a biletelor.


„În prezent ne confruntăm cu o criză acută de taxatori. După reformă, acestora li se va propune să se reprofileze în controlori. Așa vom reuși să le asigurăm tuturor angajaților care activează acum un loc de muncă și după implementarea sistemului electronic de taxare”, a mai scris Codreanu.


Potrivit municipalității, licitația este deschisă pînă la 9 iulie 2019, iar toate companiile care pot să ofere servicii și sisteme de e-ticketing sînt invitate să aplice la concurs.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load