TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cu ce pedeapsă s-a ales pasagerul care a făcut scandal la bordul unui avion

Cu ce pedeapsă s-a ales pasagerul care a făcut scandal la bordul unui avion

Un pasager a fost amendat cu 1 500 de lei pentru că a încălcat ordinea publică la bordul unei aeronave de pe cursa Londra – Chișinău, operată de compania Air Moldova.


În urma incidentului, care s-a produs la 26 octombrie, pasagerul a fost inclus în lista neagră a companiei avia fiind, totodată, amendat pentru „huliganism nu prea grav”.


Potrivit Air Moldova, pasagerul se afla în stare de ebrietate și a manifestat comportament agresiv și nepoliticos atît față de echipajul companiei, cît și față de alți călători aflați la bordul aeronavei.


„Aflat în stare de ebrietate, unul din pasageri a manifestat un comportament agresiv și nepoliticos atît față de echipajul companiei, cît și față de alți călători aflați la bordul aeronavei.Pe tot parcursul zborului pasagerul a refuzat să răspundă pozitiv somațiilor echipajului de a se conforma politicilor de zbor, a încercat să fumeze, a insultat personalul și a neglijat orice rugăminte de a păstra calmul și a nu perturba liniștea. Drept rezultat acesta a fost predat organelor de forță ale Republicii Moldova, imediat după aterizarea aeronavei la sol”, au precizat reprezentanții Air Moldova.


Serviciul de presă al Poliției de Frontieră ne-a comunicat că a examinat acest caz și că a constat că acțiunile pasagerului sînt calificate ca fiind încălcare a ordinii publice.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load