COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cu capul spart. Un copil, agresat la o grădiniță.

Cu capul spart. Un copil, agresat la o grădiniță.

Caz înfricoșător la o grădiniță din raionul Telenești. O mamă și-a găsit copilul însîngerat, cu o rană adîncă în regiunea scalpului.

După ce părinții copilului acuzau de cele întîmplate educatoarea și spuneau că copilul a fost traumat de ea, polițiștii din Telenești au declarat că acesta singur a provocat rana după ce a căzut, transmite noi.md cu referire la Știri.md.

Grădinița nu a anunțat părinții de cazul dat, si nu spun adevărul ce s-a întîmplat, găsesc motive de a da vina pe copil, copilul însă spune că educatoarea l-a lovit, dar ea nu recunoaște și nu s-a luat nicio măsură și a alungat mama tot cu copil acasă spunîndu-i să nu-l mai aducă la grădiniță”, a comunicat o rudă pe rețelele sociale.


Contactat, ofițerul de presă Elena Baetrău a declarat că polițiștii s-au autosesizat în urma postării acestui caz pe Facebook.

„În urma examinării circumstanțelor, oamenii legii din Telenești ,au stabilit că la data de 14 februarie 2020 în jurul orelor 12:00 la grădinița din satul Văsieni, raionul Telenești, minorul de 6 ani, în timp ce se juca cu alți copii, s-a împiedicat de un scaun iar în urma căderii s-a lovit cu capul de un calorifer.

Imediat, medicul instituției a intervenit și i-a acordat ajutor medical necesar, starea minorului fiind stabilă și în afara oricărui pericol”, a declarat ofițerul de presă.

Oamenii legii au mai precizat că copilul a comunicat tatălui său toate detaliile în urma celor întîmplate și a spus că nu a fost agresat de educatoare.

știri.md

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load