COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Crima din Costești: Mîine vor avea loc proteste

Crima din Costești: Mîine vor avea loc proteste

Locuitori ai satului Costești, unde la 1 ianuarie curent a fost ucis în bătaie un tînăr, vor protesta mîine la sediul Inspectoratului de Poliție Ialoveni și la Procuratură. Anunțul a fost făcut de deputatul Petru Frunze, care a spus că se va alătura protestatarilor.

„La data de 13 ianuarie, locuitorii satului Costești, vor protesta la sediul Inspectoratului de Poliție Ialoveni și la Procuratură, vor cere să fie făcută dreptate în cazul omorului tînărului Dumitru Jomir si sa fie pedepsiți cei care au oferit protecție grupurilor infracționale. Mă voi alătura locuitorilor satului Costești, voi protesta în rînd cu ei, nu trebuie să mai toleram abuzuri din partea celor care sînt obligați să asigure securitatea cetățenilor, în consecință să moară oameni”, scrie deputatul Petru Frunze.

Deputatul a adăugat că a expediat o interpelare Inspectoratului de Poliție Ialoveni „pentru a dispune o anchetă de serviciu privind situația infracțională din satul Costești. Locuitorii consideră că crima comisă în noaptea de revelion, este o consecință ca unii colaboratori de poliție asigură protecție unor indivizi care la randul lor oferă recompensă din activitatea infracțională. Din cauza protecției, sînt încurajați și au ajuns să omoare oameni”.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load