COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cozi la Centrul Multifuncțional din sectorul Botanica

Cozi la Centrul Multifuncțional din sectorul Botanica

Îmbulzeală la Centrul Multifuncțional din sectorul Botanica al Agenției Servicii Publice, care și-a redeschis ușile.

În plină pandemie, zeci de oameni s-au înghesuit în rînduri, pentru a-și perfecta sau a-și ridica actele, transmite Orheitv.md.

Mai mult, nu toți au avut grijă să respecte normele de siguranță necesare pentru a preveni infecția cu virusul COVID-19.

Instituția și-a reluat activitatea de marți, după ce autoritățile au decis să relaxeze restricțiile impuse pe timp de pandemie.

Pentru a preveni infectarea cu virusul COVID-19, Centrul lucrează după un program special, iar asta presupune mai puțini lucrători, decît de obicei.


Acest lucru i-a nemulțumit însă pe cetățeni, care s-au plîns de lipsă de organizare în prestarea serviciilor și de faptul că trebuie să aștepte în rînd minute în șir.

„Chiar nu este normal. Nu e organizat”.

„Ar trebui să facă altfel, să meargă lumea mai repede, mai ales oamenii cu nou născuți. Au fost rețineri. Am mai mult de o lună de cînd am născut și nu pot să fac certificat de naștere”.

„Sînt 3-4 rînduri, toți stau în haos. Cred că cel mai bine era cu o programare. Veneau oamenii, luau un număr și apărea pe ecran numărul, 25 de exemplu”, spun oamenii.

Reprezentanții Centrului Multifuncțional spun că fac față cu greu fluxului de oameni. Chiar dacă le cer cu insistență să respecte măsurile de protecție, puțini sînt cei care le respectă.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load