TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cozi în vama Leușeni și Criva. Poliția de Frontieră recomandă evitarea acestora

Cozi în vama Leușeni și Criva. Poliția de Frontieră recomandă evitarea acestora

Pentru cei care planifică astăzi o călătorie în România sau în țările UE, polițiștii de frontieră anunță că punctul de trecere Leușeni este foarte aglomerat și recomandă călătorilor să aleagă alte posturi vamale pentru a trece frontiera.

La fel, cei care își doresc să ajungă în Ucraina ar fi bine să evite punctul de trecere Criva, notează Noi.md cu referire la agora.md.


Potrivit Poliției de Frontieră, cel mai mare număr de călători s-a înregistrat în jurul orelor 04:00-10:00 la ieșire din țară. Pentru a reduce timpul de așteptare la trecerea frontierei, călătorii sînt îndemnați să aleagă alte puncte de trecere situate la frontiera moldo-română, precum Sculeni, Costești sau Cahul.

Pentru cei care planifică să ajungă astăzi în Ucraina, sînt recomandate posturile vamale Larga-Kelmențî sau Briceni-Rossoșani, unde fluxul de călători este mult mai redus, iar trecerea frontierei mai rapidă.

În ultimele 24 de ore, peste 30 de mii de moldoveni au plecat din țară, iar 17 mii de cetățeni s-au întors pe teritoriul Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load