COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

COVID-19 în R. Moldova. A fost anunțată o nouă statistică

COVID-19 în R. Moldova. A fost anunțată o nouă statistică

Pînă la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 13 106 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1137 în Transnistria.

În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău, au fost internate 80 persoane cu suspecție la COVID-19.

În tratament activ la domiciliu se află în continuare 2094 pacienți cu forme ușoare de COVID–19. 1604 persoane au finalizat cu vindecare tratamentul la domiciliu, fiind monitorizate în continuare de către medicul de familie.


Informăm despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 445: Bărbat de 63 ani, din r-nul Fălești, internat la Spitalul Clinic Bălți, pe 17 iunie. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, nefropatie diabetică.

Deces 446: Femeie de 65 ani, din UTA Găgăuzia, internată la Institutul de Medicină Urgentă, pe 8 iunie. Comorbidități: ciroză hepatică, angină pectorală de efort CF III.

Deces 447: Femeie de 71 ani, din r-nul Ialoveni, transferată de la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 6 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă IC II.

Deces 448: Femeie de 42 ani, din r-nul Anenii Noi, internată la Spitalul Clinic Republican, pe 16 iunie. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială gr. II.

MSMPS anunță despre decesul medicului Constantin Grosu (deces 449), de 68 ani, de specialitate anesteziolog-reanimatolog, care activa în cadrul Spitalului Clinic Municipal ”Sfânta Treime”. Sistemul medical a pierdut un specialist desăvârșit, care și-a exercitat profesia cu responsabilitate și dedicație, contribuind la salvarea multor vieți. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Medicul a fost internat la Spitalul Clinic Republican, pe data de 21 mai, fiind infectat cu COVID-19.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load