COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

COVID-19: 240 de persoane s-au tratat, iar 3 au decedat

COVID-19: 240 de persoane s-au tratat, iar 3 au decedat

Pînă la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 19 439 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1321 în Transnistria.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 358 stare gravă (dintre 27 care pacienți sînt conectați la aparate de respirație asistată), 1001 – stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Alte 240 persoane au fost tratate şi externate. În total, 13 033 persoane au fost tratate de COVID-19


Totodată ministerul Sănătății informează despre înregistrarea altor decese urmare a complicațiilor provocate de noul coronavirus:

Deces 650: Bărbat de 64 ani, din raionul Cimișlia. Internat la data de 22 iunie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, insuficiență cardiacă cronică, hipertensiune arterială.

Deces 651: Femeie de 63 ani, din raionul Călărași. Internată la data de 3 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidiăți: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă cronică, cardiopatie hipertensivă, obezitate, colecistită cronică.

Deces 652: Bărbat de 72 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 9 iulie, la Spitalul de Psihiatrie Bălți. Comorbidități: retard mental sever agravat de paralizie infantilă cerebrală, hepatită cronică persistentă, diabet zaharat, pielonefrită cronică.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load