COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Coronavirusul în Moldova: Alți patru moldoveni, internați de urgență în spital

Coronavirusul în Moldova: Alți patru moldoveni, internați de urgență în spital

Patru persoane suspectate că ar fi infectate cu coronavirus au fost transportate la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” din Chișinău, după ce au fost supuse mai multor controale în punctul de trecere a frontierei Leușeni.

Informația a fost confirmată pentru Deschide de Raisa Novițchi, purtătorul de cuvînt al Poliției de Frontieră.

Potrivit lui Novițchi, un autocar cu 32 de persoane la bord, de pe cursa Italia - R.Moldova, a fost supus unui control și au fost depistate două pasagere care aveau stare subfebrilă. La fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, iar după ce au fost efectuate mai multe cercetări, s-a luat decizia ca acestea să fie transportate la Spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorbă” din Chișinău.


Reprezentantul PF a ținut să menționeze că tot în punctul de trecere a frontierei de la Leușeni, în alte mijloace de transport, au mai fost depistate încă patru persoane cu stare subfebrilă, care la fel au fost transportate la același spital din capitală.

Menționăm că ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a declarat astăzi-dimineață că în R. Moldova erau, pe lîngă acel caz confirmat, încă trei persoane suspectate, toate venite din Italia.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load