COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Coronavirus: 2 cazuri de transmitere locală, una din paciente însărcinată, 27 persoane suspecte

Coronavirus: 2 cazuri de transmitere locală, una din paciente însărcinată, 27 persoane suspecte

În cadrul briefingului de presă organizat de Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, de prezentare a informațiilor actualizate privind controlul infecției prin Coronavirusul de tip nou, la nivel național, sînt 2 cazuri de infecție de transmitere locală.

Una din paciente este tînără care a fost în contact cu soacra revenită recent în țară, pacienta este însărcinată.

La moment se înregistrează 12 cazuri confirmate de COVID-19, și 27 de persoane suspecte. Avem două cazuri de transmitere locală, unul de la soț la soție, revenită din Italia și altul de la soacră la noră, care este și însărcinată, a menționat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu. La fel avem și două cazuri de contaminare de import din Franța și Marea Britanie.

Dumbrăveanu a adăugat că 7 persoane din cele infectate cu Covid-19 au o stare medie, 3 - stare satisfăcătoare, 2 - persoane sunt internate la Spitalul Republican.


Ministra sănătății a spus că la momente cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în următoarle localități: Florești, Chișinău, Basarebeasca, Grătiești, , Rîșcani, Soroca, Cahul, Hîncești.

Amintim că primul caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat in Republica Moldova pe 7 martie. Este vorba despre o femeie de 48 de ani, care a revenit din Italia, Milano.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load