Copiii din Bălţi, aflaţi în situaţii stresante, au primit jucării

Copiii din Bălţi, aflaţi în situaţii stresante, au primit jucării

Campania socială „O jucărie pentru zîmbetul copiilor” vine să aducă puțină fericire copiilor aflați în situații stresante.


Orice micuț care a avut de suferit în urma violenței în familie, accidentelor rutiere, rătăcire de părinți și alte cazuri care pot provoca stres primesc în dar ursuleți de pluș din partea ofițerilor.


În acest context, și șeful Inspectoratului de Poliție Bălți, Oleg Cojocari, a sprijinit campania socială, prin donarea a 50 de jucării pentru a aduce zîmbetul pe buzele copiilor.


Un mesaj de mulțumire în acest sens a plublicat pe Facebook șeful-adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc.


„Sînt mîndru de colegii mei din cadrul Inspectoratului de poliție Bălți și îi mulțumesc în special domnului Oleg Cojocaru pentru mobilizare și implicare în asigurarea unui zîmbet pe chipul copiilor, precum și unui viitor luminos tinerei generații”, a scris Cavcaliuc.


De la începutul campaniei „O jucărie pentru zîmbetul copiilor”, mai multe persoane s-au implicat în acțiunea de binefacere, donînd ursuleți pentru sprijinirea celor mici.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load