Copiii de la o grădiniță din Chișinău, hrăniți cu pește plin cu viermi (FOTO)

Copiii de la o grădiniță din Chișinău, hrăniți cu pește plin cu viermi (FOTO)

Copii din grădinița numărul 177 din sectorul Ciocana sînt hrăniți cu produse alterate și care sînt infestate cu viermi.

Despre acest lucru a anunțat chiar Președinția care spune că fosta directoare a grădiniței a fost concediată pentru că a încercat să se opună modului în care Direcția Educație Ciocana organizează achizițiile de produse alimentare pentru hrana copiilor în grădinițe.

Astăzi, aceasta a fost în vizită la Președinție, unde a și  prezentat mai multe poze în care se vede clar că peștele servit copiilor este infestat cu viermi, carne de curcan în stare avansată de alterare, pîine cu ”mazut” și elemene metalice. La Președinție a fost convocată de urgență o ședință a reprezentanților ANSA, ANSP, AAP și CNA pentru a interveni imediat și a stopa actul criminal orchestrat de funcționarii din Primărie și firmele furnizoare.

Totodată, s-a solicitat CNA-ului să informeze instituția prezidențială și societatea cu ce s-au finalizat investigațiile pe cazurile similare, depistate cu 2 ani în urmă. Problema dezastrului admis de funcționarii primăriei în alimentația copiilor din grădinițe va fi examinată la următoarea ședință a Consiliului Suprem de Securitate.

 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load