COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Contrabandă cu țigări la frontiera moldo-română (VIDEO)

Contrabandă cu țigări la frontiera moldo-română (VIDEO)

Trei cetățeni moldoveni au fost reținuți la frontiera comună moldo-română. Aceștea sînt suspectați de contrabandă cu țigări. Cazul a fost înregistrat în data 3 septembrie, în zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni-1 (RM) și, respectiv a Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi (RO).

Potrivit unui comunicat de presă, pe partea română a fost găsită o persoană, avînd asupra sa 4 650 pachete de țigări Ashima, iar cel de-al doilea cetățean, un tînăr de 21 de ani, a fost reținut pe partea moldovenească, de către polițiștii de frontieră din Sectorul Leușeni-1.

Ulterior, în timpul căutărilor de frontieră pe direcția localității Cotul Morii, polițiștii de frontieră au identificat cea de-a treia persoană, un moldovean de 46 de ani. La reținerea acesteia a fost folosită arma din dotare, deoarece a încercat să fugă, ignorînd somațiile angajațiilor Poliției de Frontieră. În cadrul cercetărilor s-a găsit asupra sa o armă de foc încărcată, pentru care nu a putut prezenta actele necesare. Totodată, verificările adiționale au stabilit că persoana este cu antecedente penale, timp de 12 ani și-a ispășit pedeapsa pentru săvîrșirea diverselor infracțiuni.


Astfel, s-a reușit deconspirarea și contracararea activității unei grupări criminale, specializată în contrabandă cu țigări.

În continuare cazul este investigat sub toate aspectele legale în comun cu autorităţile de frontieră din România, pentru stabilirea întregii arii infracţionale şi depistării tuturor persoanelor implicate.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load