COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Continuă evacuarea gheretelor, panourilor publictiare și garajelor

Continuă evacuarea gheretelor, panourilor publictiare și garajelor

Pe parcursul săptămînii precedente de pe străzile din capitală au fost evacuate 26 de gherete, 36 de panouri publicitare şi 11 garaje metalice pentru care a expirat autorizația, sînt nefuncționale sau instalate ilegal.

Cele mai multe buticuri, 8 unități, au fost evacuate în sectorul Ciocana, iar cel mai mare număr de panouri - 14 unități de dimensiuni mari şi 9 garaje metalice au fost demontate și evacuate în sectoarele Botanica și Centru ale capitalei, informează Primăria Chișinău, notează Noi.md cu referire la uimedia.info.

În context, viceprimarul capitalei, Victor Chironda, a solicitat pretorilor de sector ca într-o lună de zile, să evalueze personalul angajat din în subordine, responsabil de întocmirea dosarelor pentru eliberarea actele permisive, care de cele mai multe ori sînt executate cu abateri de la cadrul legal. Acestea se referă în special la construcțiile ilegale, amplasarea gheretelor, a panourilor publicitare stradale și garajelor metalice, precum și a anexelor și șurelor din curțile blocurilor.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load