COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Construcția gazoductului Ungheni-Chișinău, pe agenda Comisiei pentru Situații Excepționale

Construcția gazoductului Ungheni-Chișinău, pe agenda Comisiei pentru Situații Excepționale

Asigurarea continuă a lucrărilor de construcție a gazoductului Ungheni-Chișinău ar putea ajunge pe agenda Comisiei pentru Situații Excepționale.

Subiectul a fost discutat astăzi în cadrul unei întâlniri dintre ministrul Economiei și Infrastructurii, Serghei Railean, cu conducerea „Vestmoldtransgaz” în contextul stării de urgență.

„Ministrul Serghei Railean a declarat că va propune acest subiect să fie inclus în agenda Comisiei pentru Situații Excepționale, întrucât este un proiect important pentru securitatea energetică a Republicii Moldova”, anunță un comunicat de presă al Ministerului Economiei și Infrastructurii


Proiectul Ungheni-Chișinău presupune construirea unei conducte de transport gaze naturale în lungime de 120 de km, trei stații de predare a gazelor naturale, două în Chișinău şi una în Ungheni, şi dotarea centrului de dispecerizare şi dirijare de la Ghidighici, scrie jurnal.md.

Rețeaua de transport gaze naturale pe ruta Ungheni – Chișinău reprezintă cea de-a doua etapa a proiectului de interconectare Iași – Ungheni – Chișinău.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load