COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Constantin Moscovici a realizat un video emoționant cu mesajul ”Stați acasă” (VIDEO)

Constantin Moscovici a realizat un video emoționant cu mesajul ”Stați acasă” (VIDEO)

Artistul poporului din Republica Moldova, naistul și compozitorul Constantin Moscovici, a susținut campania de informare pentru prevenirea răspîndirii infecției COVID-19, intitulată „Stăm acasă”, lansată de Primăria Chișinău.

El a realizat un videoclip emoțional în care a îndemnat oamenii să aibă grijă de persoanele de vîrsta a treia, deoarece acestea sunt cele mai expuse riscului de a contracta coronavirusul.

”Sînt foarte îngrijorat pentru oamenii în vîrstă. Mulți locuiesc singuri, acum trebuie să meargă la magazin, la oficiul poștal, să stea la cozi, să călătorească cu transportul public. Iar acest lucru este foarte periculos. Vă rog, asigurați-vă că păstrați distanța, nu vă apropiați de nimeni și nu permiteți altora să se apropie de voi. Conștientizați riscurile! Astăzi, pentru voi, distanța este o problemă de viață și de moarte” spune Moscovici.


Artistul a menționat că în țară a fost declarată situație excepțională și se face tot posibilul pentru a opri răspândirea virusului și a salva viața persoanelor în vîrstă. ” Dați-vă seama că aceste măsuri sînt pentru a vă proteja. Prin urmare, găsiți puterea în sine, faceți tot ce este posibil pentru a rămîne acasă”, a îndemnat Moscovici.

Reamintim că, renumita trupă Sunstroke Project a înregistrat un spot, în cadrul companiei de informare organizată de Primăria Chișinău, în care a îndemnat toți cetățenii să rămînă acasă pentru perioada pandemiei coronavirusului. Renumitul medic pediatru Komarovskii a numit formatul, cu care trupa moldovenească a apelat să rămînem acasă, ”foarte reușit”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load