COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Consiliul Europei, în ajutorul Administrației penitenciarilor, pe timp de pandemie

Consiliul Europei, în ajutorul Administrației penitenciarilor, pe timp de pandemie

Oficiul Consiliul Europei la Chișinău a fost printre primii parteneri de dezvoltare ai Republicii Moldova care a donat Administrației Naționale a Penitenciarelor un lot de consumabile de primă necesitate, echipament de protecție personală și de prevenire a răspîndirii COVID-19.

ANP a primit termometre cu infraroșu, soluție dezinfectantă pentru mîini și suprafețe și mănuși pentru examinare medicală.

Asigurarea sănătății personalului și a persoanelor deținute este o prioritate pentru Administrația Națională a Penitenciarelor. În acest sens, ANP își exprimă recunoștința pentru deschiderea și solidaritatea manifestată de Oficiul Consiliul Europei în Republica Moldova în lupta cu pandemia.


Această donație a fost realizată în contextul sprijinului continuu acordat sistemului administrației penitenciarelor în cadrul Programului „Promovarea unui sistem de justiție penală bazat pe respectarea drepturilor omului în Republica Moldova”, finanțat de Guvernul Norvegiei și implementat de Consiliul Europei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load