COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Consiliul de Supraveghere al „Teleradio Moldova” și-a ales președintele

Consiliul de Supraveghere al „Teleradio Moldova” și-a ales președintele

Cu șase voturi pentru și unul contra, Violeta Cojocaru a fost aleasă preşedintă a Consiliului de Supraveghere (CS) al Instituţiei Publice Compania „Teleradio – Moldova”. Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe a Consiliului din 3 martie.

„Pentru perioada de trecere o să lucrez pentru a asigura continuitatea şedinţelor CS. Va fi o perioadă scurtă, dar o să revizuim managementul, ca să nu ne vedem doar o dată pe săptămînă”, a spus Violeta Cojocaru.

Tot în cadrul ședinței de marți, cei șapte membri CS prezenți, au luat act de solicitarea de demise din funcţia de preşedinte al CS a lui Nicolae Spătaru. Potrivit unui comunicat al instituției, Spătaru îşi încheie mandatul la data de 4 martie, cînd va înceta să facă parte din Consiliu.


Violeta Cojocaru este doctor habilitat în drept, decan al Facultăţii de Drept de la Universitatea de Stat din Moldova. Pe 9 aprilie 2019 a fost aleasă membru al Consiliului de Supraveghere în urma unui concurs desfăşurat de Consiliul Audiovizualului.

CS este constituit din 9 membri - personalităţi publice cu calificări profesionale în diverse domenii şi îşi desfăşoară activitatea în baza propriului regulament de organizare şi funcţionare, aprobat de către acesta. Consiliul urmează să desfășoare concurs pentru suplinirea a trei funcții de membri. Pînă la 2 martie s-au înscris șapte candidați.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load