COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Comunicarea jurnaliștilor cu oficialii moldoveni seamănă cu romanele lui Kafka

Comunicarea jurnaliștilor cu oficialii moldoveni seamănă cu romanele lui Kafka

Comunicarea jurnaliștilor cu oficialii moldoveni din diverse ministere, departamente și departamente seamănă cu romanele lui Kafka.

O menţionează în reţelele de socializare chiar reprezentanții mass-media, indicînd că cele mai mari dificultăţi ajung a le înfrunta cei de la televiziuni, care au nevoie să obțină cît mai repede posibil un comentariu pentru reportaj.

„Evenimentul a avut loc astăzi sau o declarație a fost făcută acum o jumătate de oră, iar reacţia și comentariul ministerului ar trebui să fie transmise ediţiilor de ştiri de astăzi, totodată ţi se răspunde (sau în genere nu ţi se răspunde) - trimiteți întrebări în scris pentru a primi un răspuns în termen de 15 zile, iar subiectul este actual pentru societate astăzi, şi nu în timp de 15 zile!”, menţionează jurnaliștii.


„De aceea, ești cu adevărat surprins şi simţi o bucurie practic copilărească atunci cînd obţii un răspuns clar şi operativ la solicitare, or acest lucru se produce foarte rar. De ce? Care sînt motivele? Incompetența? Teama de a-şi asuma responsabilitatea? Nedorinţa de a împărtăși informații cu cei străini? Dar nu ne interesează afacerile personale, nu întrebăm ce culoare au pijamalele dvs., ci adresăm întrebări care sînt de mare interes pentru societate și pentru soluţionarea cărora, de fapt, acești manageri au fost numiţi”, subliniază angajaţii din presă.
Ei speră că noul Guvern va fi mai deschis pentru o cooperare cu mass-media.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load