COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Componența Consiliului Societății Civile pe lîngă Preşedintele Moldovei va fi reînnoită

Componența Consiliului Societății Civile pe lîngă Preşedintele Moldovei va fi reînnoită

Componența Consiliului Societății Civile pe lîngă Preşedintele Moldovei va fi reînnoit, posibil el va avea noi scopuri și sarcini.

Acest lucru a fost declarat în cadrul unei ședințe de lucru prezidată de șeful statului Igor Dodon, cu participarea președinților comisiilor de profil ale Consiliului Societății Civile pe lîngă Președintele Republicii Moldova, transmite Noi.md.

După cum a scris președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, perticipanţii la şedinţă au discutat un spectru larg de chestiuni ce țin de activitatea organizației, precum și situația politică și social-economică din țară, după schimbarea pașnică a guvernării şi au apreciat perspectivele dezvoltării ulterioare a statului


Ei au subliniat necesitatea modificării componenței Consiliului Societății Civile, unei posibile schimbări a scopurilor și sarcinilor acestuia, ținînd cont de stabilizarea situației și consolidarea pozițiilor Administrației Președintelui.

“Consider că acest Consiliu are posibilități bune de dinamizare a activității sale, de a contribui la sporirea rolului societății civile întru binele Republicii Moldova și a cetățenilor țării”, a menţionat Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load