Complicele celor doi poliţişti de la Nord, reţinuţi pentru corupţie, a fost încătuşat

Complicele celor doi poliţişti de la Nord, reţinuţi pentru corupţie, a fost încătuşat

Un angajat al Inspectoratului de poliţie Floreşti a fost reţinuţ de către ofiţerii Direcţiei generale teritoriale ,,Nord” a CNA şi procurorii anticorupție, informează Noi.md.


Acesta este bănuit de complicitate în dosarul trafic de influenţă, după ce împreună cu alţi colegi de ai săi, ar fi pretins şi primit de la un bărbat 2 500 de euro pentru muşamalizarea unui dosar penal.


Amintim că, zilele trecute doi poliţişti, unul angajat al IP Rîşcani şi altul angajat al IP Floreşti, au fost reţinuţi de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie pentru trafic de influenţă.


Potrivit denunțătorului, polițiștii spuneau că pot influența procurorul de caz să înlocuiască pedeapsa sub formă de arest preventiv cu una mai blîndă, aplicată unui bărbat, bănuit de circulația ilegală a drogurilor în scop de înstrăinare.


În urma acțiunilor de urmărire penală, toţi trei au fost reținuți pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați de comiterea infracţiunii trafic de influenţă, polițiștii riscă pînă la 6 ani de detenție sau o amendă în mărime de pînă la 10 000 de unităţi convenţionale.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load