Compania americană RC Cola International a deschis în Republica Moldova o linie de producție pentru îmbutelierea băuturilor răcoritoare ©

Compania americană RC Cola International a deschis în Republica Moldova o linie de producție pentru îmbutelierea băuturilor răcoritoare

Compania a fost înființată în America în anul 1905, iar marca RC Cola este una dintre trei cele mai renumite branduri din lume. Acum, orice locuitor din Moldova se poate bucura de gustul autentic american acasă, în țara sa.

Principiul de bază al companiei este că, în nicio țară din lume, gustul băuturii nu trebuie să difere de RC Cola din SUA. De aceea, produsul este fabricat în Moldova conform rețetei originale cu cel mai strict control al calității, care este realizat numai de către specialiști americani acreditați. Pentru îmbuteliere se utilizează cea mai pură și pregătită în mod deosebit apă, care este extrasă de la o adîncime de 160 m.

Producătorul monitorizează cu atenție calitatea băuturii. În acest scop, la uzină activează în mod constant laboratoare microbiologice și fizico-chimice dotate cu cele mai moderne echipamente. Fiecare lot de produs este analizat cu atenție privind corespunderea standardelor americane.

RC Cola produce o băutură pentru toată lumea: un sortiment de produse pe bază de zahăr și fără (sugar free). Compania utilizează numai zahăr natural moldovenesc. RC Cola este o băutură fără îndulcitori artificiali, OMG-uri și coloranți.

Unicitatea produsului este prezentată de sticle cu volumul de 0,25 l, care nu au analogi în Moldova. Cu un preț foarte accesibil RC Cola potolește perfect setea, iar volumul mic al sticlei este convenabil pentru consum în orice situație. Băutura rece este ideală și pentru cocktailuri.

Folosind numai materii prime de înaltă calitate, apă foarte curată și monitorizând constant calitatea, compania RC Cola International speră să câștige încrederea și dragostea cetățenilor moldoveni. Întrebați în magazine! Simțiți gustul real american!

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load