COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Compania aeriană care a adus la Chișinău turiștii din Egipt, amendată cu 50 de mii de lei

Compania aeriană care a adus la Chișinău turiștii din Egipt, amendată cu 50 de mii de lei

Compania aeriană „Fly One” a fost amendată cu o mie de unități contravenționale (50 de mii de lei), pentru faptul că nu a luat măsuri de protecție pentru răspîndirea coronavirusului, cînd acum două zile a adus la Chișinău cu o cursă charter turiști din Egipt, anunță reprezentanții Poliției de Frontieră.

„Pentru ignorarea prevederilor pct.6, subpct.4 al Hotărîrii menționate, în privința companiei aeriene a fost întocmit proces-verbal cu privire la contravenție în baza art.761 alin. (1) Cod Contravențional „Nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice, dacă aceasta a pus în pericol sănătatea publică”, cu aplicarea amenzii în mărime de 1000 de unități convenționale, ce constituie 50 000 lei”, se menționează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Traficul aerian a fost oprit în Republica Moldova de pe data de 17 martie. Totuși acest lucru se referă doar la cursele regulate. Unele curse charter au permisiune de a ateriza în Republica Moldova: „ Pentru a permite autorităților din Republica Moldova, dar și altor state, de a evacua cetățenii săi din zonele afectate de noul Coronavirus”, menționează autoritățile.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load