Comercianţii se întrec în oferte pentru 14 februarie

Comercianţii se întrec în oferte pentru 14 februarie

În doar cîteva săptămîni, totul va fi împînzi de inimioare roşii şi ursuleţi de pluş. Sfîntul Valentin se apropie cu paşi repezi, iar mulţi dintre îndrăgostiţi pun la cale suprize şi cadouri care mai de care. Pentru a scăpa de rutină şi a avea o seară doar în doi, mulţi aleg să închirieze o cameră la hotel. 

"Avem două oferte pentru această zi. Prima este o cină romantică, a doua - cina şi o noapte la hotel. 700 de lei pentru cină și 1.200 - pentru ambele", a menţionat Evgheni Jarcuţchi, administrator hotel.

Pentru cei care vor să-şi ducă persoana iubită printre nori, la propriu, există oferte de zbor cu balonul cu aer cald. 

Zborul durează în jur de o oră şi costă 350 de euro pentru un cuplu. Mulţi bărbaţi aleg ziua de 14 februarie pentru a-şi cere iubita în căsătorie, iar unii chiar îşi unesc destinele în aer. 

"Noi putem concura cu oficiul stării civile probabil. E foarte plăcut să fii de atîtea ori martorul acestor evenimente importante. De asemenea, un avantaj este faptul că la 500 de metri înălţime nu poţi fi refuzat", a precizat Evgheni Costiuc, pilot de balon cu aer.

Pentru o seară de pomină, cei care vor o cină originală, pot opta pentru un meniu afrodisiac. 

Bucatele alese cu fructe de mare sînt disponibile într-un restaurant din Capitală. 

Deşi comercianţii se întrec în oferte, mulţi dintre moldoveni preferă cadourile simple şi intimitatea: 

"Dragostea și respectul meu. "

"Ce este 14 februarie? Ziua Îndrăgostiţilor? Să-mi amintesc măcar atunci de această zi și să le doresc tuturor femeilor noastre dragi dragoste, sănătate și fericire".

Alţii, însă, sînt în toiul pregătirilor:

" - Am scos bani ca să luăm un inel. - Tu ce cadou îi vei lua iubitului? - E secret, am cumpărat deja, dar nu vreau să divulg secretul. - Astupă-ţi urechile. - I-am cumpărat un set pentru electricieni, care conține fel de fel de piulițe... "

"Diverse produse cosmetice, de exemplu aparat de ras, parfum. Suma depinde de cadou: 500, 1.000, 1.500 sau chiar 2.000".

Ziua Îndrăgostiţilor este sărbătorită, în tradiţia occidentală, în 14 februarie.

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load