CNN le recomandă turiştilor să viziteze Republica Moldova

CNN le recomandă turiştilor să viziteze Republica Moldova

Pe site-ul televiziunii americane CNN a fost publicat un articol în care turiștilor le este recomandat să călătorească în țările mai puțin vizitate de pe pămînt.


Autorii spun că poți alege un loc mai puțin popular, care poate fi la fel de frumos. Printre țările enumerate în articol se regăsește și Republica Moldova.


Republica Moldova a fost recomandată cititorilor pentru varietatea vinurilor și a vinăriilor din țară. Autorii spun că, odată ajuns la Chișinău, ar trebui să încerci să descoperi vinotecile de aici. Nu este exclus că după această plimbare vei avea nevoie de o cură de mahmureală, așa că, tot aici, ai posibilitatea să încerci „sucul de murătură”, care te va ajuta la acest capitol.


Autorii specifică faptul că în Moldova, la fabricarea vinului se folosește un amestec de struguri caucazieni, europeni și locali. Aici poți găsi o varietate largă de vinuri: de la cele roșii seci și pînă la Ice Wine.


Autorii mai recomandă turiștilor să meargă la Ziua Națională a Vinului, unde pot gusta o mulțime de vinuri de la producătorii locali.


Desigur, nu au uitat să menționeze și beciurile subterane „Cricova”, unde se regăsesc sticlele personale ale lui Putin, dar și ale altor personalități.


Spre final, autorii recomandă turiștilor să învețe să spună „noroc”, cuvînt care este rostit atunci cînd ciocnesc paharele.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load