COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

CNAS prelungeşte regimul special de primire a cetățenilor

CNAS prelungeşte regimul special de primire a cetățenilor

În contextul prevenirii răspîndirii COVID-19 printre beneficiarii săi, Casa Națională de Asigurări Sociale prelungeşte regimul special de primire a cetăţenilor pînă la data de 15 iulie.

Potrivit comunicatului, casele teritoriale de asigurări sociale în continuare vor presta servicii de la ora 8.00 pînă la ora 14.00, după acelaşi orar. În zilele de luni, marți și miercuri specialiștii CTAS vor primi solicitanţii/beneficiarii de pensii, alocații și ajutoare de deces, iar în zilele de joi și vineri vor fi deserviți solicitanţii/beneficiarii de indemnizații adresate familiilor cu copii, transmite IPN

Refertor la beneficiarii de pensie, care începînd cu 1 iulie anul curent, intenționează să solicite reexaminarea pensiei, cei care nu vor reuşi să fie deserviţi de specialiştii caselor teritoriale în această zi, vor putea depune cererea săptămînile viitoare și tot în zilele de luni pînă miercuri. Noile drepturi la pensie se acordă începînd cu luna următoare celei în care a fost depusă cererea şi actele necesare la organul teritorial de asigurări sociale.

Accesul în spaţiile închise va fi asigurat cu respectarea distanţei sociale. Vizitatorii vor fi admiși doar cu condiția că poartă mască de protecție și mănuși. Totodată, pentru siguranţa sanitară în incinta caselor teritoriale, după fiecare două ore de audiență a cetățenilor, timp de 10 minute, va fi efectuată dezinfecţia și aerisirea spaţiilor de primire.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load