Clipe de coşmar pentru o tînără care a urcat într-un taxi în capitală

Clipe de coşmar pentru o tînără care a urcat într-un taxi în capitală

Călătoriile cu taxiul sînt din ce în ce mai nesigure. O spune Anastasia Cucuruz, o tînără care, dorind să ajungă în siguranţă acasă, a optat pentru un taxi, fără să bănuiască ce urma să i se întîmple.


Urcînd în maşină, tînăra, alături de mama ei, s-au pomenit blocate, din cauză că ar fi refuzat să fie dusă acasă de unul dintre șoferii care ochesc pasageri în zona Gării de Nord.


„Cînd am coborît, mai mulți taximetriști și-au propus serviciile, dar știind că prețul este majorat am evitat să comunic cu ei. Unul dintre cei mai insistenți totuși a urmărit-o pe mama insistînd să îi spunem unde vrem să ajungem. Am întrebat prețul, ne-am convins că e unul mult prea mare și l-am refuzat repetat”, povestește Anastasia.


Auzind preţurile exagerate pe care le cereau unii şoferi din zonă, a hotărît totuşi să sune la o agenţie de taxi, iar în acelaşi timp un alt șofer s-a apropiat de ea și de mama ei, venind cu o ofertă bună.


„(Taxi 14100 - număr de înmatriculare CQL 405). Ne-a propus un preț pe care l-am considerat acceptabil și am urcat în mașină. Geanta ne-a pus-o în portbagaj. A zis foarte amabil că pornim în cîteva secunde, după care a blocat ușile mașinii și a dispărut într-o direcție necunoscută. După cîteva secunde ușile mașinii s-au blocat repetat”, susține fata.„Am încercat să deschid ușa mașinii, dar n-am reușit. Am fost închise „pentru a ne învăța lecția”, mărturiseşte tînăra.


Văzîndu-se scăpate din „ghiara şoferului”, au auzit imediat rîsetele celorlalţi şoferi care ironizau pe seama lor. Au încercat din nou să urce într-o altă maşină, dar și următorul taximetrist a refuzat să le ducă acasă.


Ceva mai tîrziu, Anastasia spune că a sunat la poliție, iar a doua zi a depus o plîngere oficială împotriva indivizilor, care, în cîteva ore, au fost identificați, chemați să depună mărturii şi sancționați.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load