COVID-19 în MOLDOVA

Cîți polițiști și carabinieri au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma protestului din 16 iulie

Cîți polițiști și carabinieri au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma protestului din 16 iulie

Zece polițiști și patru carabinieri au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma protestului veteranilor din fața Parlamentului, din 16 iulie, unde acțiunea de protest a degenerat în altercații la un moment dat. Anunțul a fost făcut de sectretara de stat a MAI, Mariana Grama.

„Zece polițiști și patru carabinieri au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma protestului din 16 iulie. Avem angajați care au fost în prima linie de răspuns, cu traume cranio-cerebrale, cu fracturi ai gambelor și brațelor, pe lîngă echimoze și contuzii”, a declarat Mariana Grama, transmite unimedia.info.

Totodată, secretara de stat a MAI, Mariana Grama, și-a exprimat regretul față de faptul că „organizatorii protestului au avut alte valori și principii prin a scoate la proteste persoane în etate, invalizi de gradul I în cărucioare, în plină pandemie, menționînd acest fapt însăși organizatorii protestului la una dintre televiziuni, astfel punînd în pericol viața și sănătatea participanților la protest”.


Amintim că în timpul manifestației din 16 iulie, între protestatari și oamenii legii au avut loc mai multe altercații, după ce primii au vrut să instaleze corturi în fața Parlamentului. Pătimiți au fost atît din partea veteranilor, cît și din partea forțelor de ordine.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load