TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cîte persoane sînt deținute în penitenciarele din țară în prezent

Cîte persoane sînt deținute în penitenciarele din țară în prezent

Datele prezentate de Administrația Națională a Penitenciarelor arată că la ora actuală, în închisorile din țară se atestă un număr de 6718 persoane, notează Noi.md.

În perioada 20-27 ianuarie, 60 de persoane au fost eliberate, 62 - reținute și plasate în izolatoarele de urmărire penală, 1039 - încadrate benevol în cîmpul muncii.

Potrivit planului activităților de educație și asistență psiho-socială, persoanele deținute au beneficiat de 190 ore educative, în baza programelor de schimbare comportamentală și școlarizare. Prezența beneficiarilor la programele educative și psiho-sociale a fost de 2698 persoane.


De asemenea, în activitatea Direcției medicale, la spitalul penitenciar Pruncul, pe motiv de sănătate au fost internați și au beneficiat de asistență medicală 43 de deținuți, din 13 instituții penitenciare, din cont propriu – 1, totodată fiind efectuate 11 apeluri la 112, pentru asistență medicală de urgență.

În scopul contracarării pătrunderii obiectelor interzise în penitenciare, în urma efectuării perchezițiilor, la punctele de control și trecere, angajații sistemului administrației penitenciare au depistat: 2 telefoane mobile și mai multe accesorii. Persoanele civile reținute au fost predate organelor de poliție.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load