TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cîte persoane candidează la șefia Administrației Naționale a Penitenciarelor

Cîte persoane candidează la șefia Administrației Naționale a Penitenciarelor

În concursul anunțat de Ministerul Justiției pentru ocuparea funcției de director al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) s-au înscris 15 persoane. Data limită pentru depunerea dosarelor a fost 26 iulie.

Iată lista candidaților:

1. Valuța Mihail
2. Valachi Stanislav
3. Dobînda Vasile
4. Rotaru Mihail
5. Iurco Tatiana
6. Munteanu Vitalie
7. Curea Iuliana
8. Ganea Ion
9. Falca Anatolie
10. Gabura Andrei
11. Bușmachiu Vladislav
12. Cojocaru Vladimir
13. Adam Alexandru


Și la concursul anunțat pentru ocuparea funcției de director adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor au fost depuse 9 dosare. Unii candidați și-au depus actele la ambele concursuri pentru funcțiile de conducere din ANP.

Potrivit Ministerului Justiției, concursul va avea trei probe: scrisă, interviul și prezentarea unui plan de dezvoltare strategică a instituției. Nota de promovare a fiecărei probe de concurs va trebui să fie mai mare de „6”, iar candidatul care va obține cea mai bună notă finală va fi considerat învingător al concursului. Toate probele vor avea loc la sediul Ministerului Justiției. Informația privind data, ora și locul desfășurării probelor va fi afișată suplimentar pe pagina web a instituției.

Directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor a demisionat pe 16 noiembrie 2018, iar funcția de director adjunct al instituției este liberă încă din mai 2018.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load