Cîte persoane au încălcat regimul zonei de frontieră în ultimele 24 de ore

Cîte persoane au încălcat regimul zonei de frontieră în ultimele 24 de ore

În doar 24 de ore, 15 persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, iar trei persoane au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, relatează Noi.md.


Totodată, pe parcursul zilei de ieri, a fost înregistrată o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat, iar două persoane în conflict cu legea au fost reținute, urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale.


Ghinion şi pentru un cetățean moldovean, care a primit refuz de intrare în Federația Rusă, precum şi pentru alţi doi conaționali, care nu au reuşit să ajungă Uniunea Europeană.


În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 40 949 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri - 21 096 pe sensul de ieșire din R. Moldova, iar traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 10 840 traversări.


Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost:
PTF Leușeni – 6 919 traversări persoane,
PTF Otaci – 5 913 traversări persoane,
PTF Sculeni – 5 488 traversări persoane,
PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 4 925 traversări persoane,
PTF Giurgiulești-Galați – 3 136 traversări persoane,
PTF Criva – 2 062 traversări persoane,
PTF Cahul – 1 994 traversări persoane.


Totodată, în scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor. Înainte de a porni la drum consultați aplicația ”TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru toate categoriile de mijloace de transport. Ajunși în punctele de trecere manifestați înțelegere, răbdare și disciplină, ținând cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load